moj blog...osobne

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Studentsky zivot

    No a je dalsi vikend´.

Vikend ako vikend. Piatok cestujem v sobotu som doma a vnedelu zase naspat. Vysokoškolský život je riadna drina... kto si mysli ze je to len o zabave sa velmi mýli...ale naozaj veľmi.

Myslela som si ze bude vsetko lahsie...hram sa na tvrdasa ze vsetko zvladam a pri tom....je to u mna ubohe.Mam take smutne chvilky kedy by som to najradsej vsetko vzdala,ale dobre viem ze to nejde, musim to nejak vydrzat, aby som neskor mohla aj niekym byt, slusny clovek,k tory dokaze uplatit byt mozno aj nejake to auto a hlavne nebyt zavisla....od nikoho...

Neznasam zenske, ktore su ovesane modnymi znackami a pritom jedíne co maju je prachatz chlap...tak toto teda nie!!!!!

Tak si stale hovorim, ze musim to vydrzat, ja viem, zaciatky su tazke....


moje myslienky | stály odkaz

Komentáre

  1. drzim palce :))
    ..neboj ono sa to zabeha a bude aj dobre...
    publikované: 15.10.2006 18:13:50 | autor: somebody (e-mail, web, autorizovaný)
  2. ahoj:)
    drzim ti palceky, aby si vydrzala...ja som chodila na intrak od svojich 15 a bolo to dokopy 9 rokov, hm, takze viem presne o com hovoris...preplnena doprava, tazky naklad na chrbte, pripadne nadavky spolucestujucich a k tomu to umorne cestovanie...nechcem ta strasit, len este nieco, skoncena vyska nie je ciel;)nemala by si sa pozerat na useky zivota ako na nieco, co treba pretrpiet a potom bude fajn...tak to myslim nefunguje, inak sa budes cely zivot len trapit...urcite zazivas aj nieco pekne, sem s tym;)
    publikované: 15.10.2006 18:15:33 | autor: dia (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. stratena27, na začiatku štúdia sa každý z nás...
    stretá s množstvom nových a ťažkých vecí, neraz i zapochybuje, či ich zvládne, no keď ťa nepodlomia ani vlastné pochybnosti o sebe, keď im odoláš, začnú sa ti veci dariť a príde i pocit uspokojenia a naplnenia... takže v žiadnom prípade to nevzdávaj, stojí za to vydržať... a to, čo teraz prežívaš, ti umožní veci vidieť z nadhľadu, no aj s určitou pokorou... držím ti palce :)
    publikované: 15.10.2006 18:45:55 | autor: hogofogo (e-mail, web, autorizovaný)
  4. tak si najdi takeho chlapa aj ty
    a tvar sa ze to je vdaka studiu ;o)

    ale nie, vazne, ber prekazky ako vyzvy. a uvidis, uz si nepovies, ze "chvalabohu je to za mnou", ale "dalsi pruser a ja som ho tak bravurne zvladla" a uvidis hned bude vsetko veselsie. minimalne si povies "to co davam?" :o)
    publikované: 15.10.2006 18:49:41 | autor: Ross -aT- Crock (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. stratena27
    ja som tiez teraz zacala skolu a mam pocity presne ako ty. jedine co mna ukludnuje je ze vsetci su na tom rovnako len to kazdy ukazuje inak. vacsinou to byva tak ze ti co sa tvaria ze je vsetko ok su z toho najviac vymleti, takze ak si ty dokazes pripustit ze je to tazke tak si silna. hlavu hore, nejako to prezijeme ;)
    publikované: 16.10.2006 08:19:19 | autor: theushca (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. diky
    No teda ludkovia diky...vsak samozrejme ze to nieje az take hrozne ale...boli to moje vnutorne pocity....a theushca aj tebe drzim palceky
    papa a dik
    publikované: 16.10.2006 17:50:24 | autor: stratena27 (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014